Σύγχρονη εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών μας,

Όπως γνωρίζετε, με απόφαση του ΥΠΑΙΘ, από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 αναστέλλεται η λειτουργία των Γυμνασίων και Λυκείων στην Eπικράτεια.

Τα μαθήματα της Σύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης θα γίνονται μέσω της πλατφόρμας Cisco- Webex και σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του Σχολείου, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Σχολείου: gym-perist.pie.sch.gr

Στην ιστοσελίδα, επίσης, βρίσκεται και ο πίνακας με τη χρονική διάρκεια των διαδικτυακών μαθημάτων ανά διδακτική ώρα, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου (151977/ΓΔ4/7-11-2020).

Τα links των καθηγητών θα σταλούν στα προσωπικά σας e-mails.

Όσοι/ες δεν έχουν Η/Υ, tablet ή κινητό,  μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα από το τηλέφωνο 2119902394 και 2111981029 με αστική χρέωση ως εξής: Αφού πληκτρολογήσουν έναν από τους παραπάνω αριθμούς, ακούγεται φωνή στα αγγλικά που  λέει να πληκτρολογηθεί ο αριθμός δωματίου του καθηγητή,  (link),  στη συνέχεια πληκτρολογούν τον αριθμό δύο φορές # και περιμένουν την αποδοχή από τον καθηγητή.

ΠΡΟΣΟΧΗ.

Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε την πλατφόρμα στον υπολογιστή ή στο κινητό σας.

Καλό είναι, πέντε  λεπτά (5΄) πριν από την ώρα έναρξης του μαθήματος, να συνδεθείτε κάνοντας κλικ στο link (υπερσύνδεσμο) του αντίστοιχου εκπαιδευτικού. Στη συνέχεια, θα πληκτρολογήσετε το ονοματεπώνυμο του παιδιού (για να το αναγνωρίζει ο/η εκπαιδευτικός) και το email σας. Η σύνδεση είναι δωρεάν. Παρακαλούμε, τα παιδιά να είναι συνεπή στις ώρες που αναγράφονται στο πρόγραμμα.

Το Σχολείο θα βρίσκεται στη διάθεσή σας τις εργάσιμες ημέρες, τις ώρες 08:00 – 14:00,

στο τηλέφωνο:23510 29003 και στο email: mail@gymperist.pie.sch.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία.

Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς, μένουμε υγιείς!