Αγιασμός

Αγιασμός

Με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς 2014 ? 2015 πραγματοποιήθηκε στις 11-9-2014 στο Γυμνάσιο Περίστασης του Δήμου Κατερίνης ο καθιερωμένος αγιασμός.
Το σχολείο μας τίμησαν με την παρουσία τους
ο πρώην Διευθυντής κ. Παυλίδης Χρήστος και η πρώην Υποδιευθύντρια κα Κεσανλή Βασιλική , οι οποίοι τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα από τον νέο Διευθυντή του σχολείου μας                     κ. Αγγελίδη Ευάγγελο. P1020978e

P1020982e

Το σχολείο μας το τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Σάββας Χιονίδης Δήμαρχος της Κατερίνης, ο οποίος μίλησε στο σύλλογο των Εκπαιδευτικών και δέχτηκε με κατανόηση τα αιτήματα τους.

P1020991e

 

Το καλό να γίνει καλύτερο

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ : «Το καλό να γίνει καλύτερο»

Αέρας αλλαγής και ανανέωσης στον Διοικητικό Τομέα του Γυμνασίου Περίστασης. Μετά την συνταξιοδότηση από τον περασμένο Ιούνιο του Διευθυντή κ. Χρήστου Παυλίδη και της Υποδιευθύντριας κας Βασιλικής Κεσσανλή, νέος Διευθυντής ορίστηκε ο φυσικός κ. Αγγελος Αγγελίδης ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για τον ορισμό και του νέου υποδιευθυντή.
Στη φωτογραφία ο…image.aspx
νέος Διευθυντής πλαισιωμένος από τους κ. Ορφανίδη Χρήστο και κ. Παυλίδη Στράτο, δυο παλιά και έμπειρα στελέχη του Σχολείου. Ολοι μαζί υπόσχονται «το καλό να γίνει καλύτερο» περνώντας μέσα από ήρεμη και πολιτισμένη συνεργασία κυρίως των Εκπαιδευτικών για τον τελικό σκοπό στη σύγχρονη εκπαίδευση.
πηγή

http://lefteria.blogspot.gr/2014/09/blog-post_6906.html