Οι συμμαθητές που στέρησαν το χαμόγελο από ένα αυτιστικό παιδί και η επέμβαση της αστυνομίας

  • Από  invitromagazine.gr

Οι συμμαθητές που στέρησαν το χαμόγελο από ένα αυτιστικό παιδί και η επέμβαση της αστυνομίας (ΦΩΤΟ)

Η ιστορία που θα διαβάσετε, λες και είναι βγαλμένη από κάποιο παραμύθι. Ο ήρωας του παραμυθιού, είναι ένα 6χρονο αυτιστικό αγοράκι.

Τον Φεβρουάριο θα γιόρταζε τα γενέθλια του. Οι γονείς του, του ετοίμασαν ένα υπέροχο πάρτυ στην αυλή του σπιτιού. Κάλεσαν μάλιστα και όλους τους συμμαθητές του από την τάξη του. 16 μικρά παιδάκια.

Το πάρτυ θα ξεκινούσε στις 12.00 το μεσημέρι. Στον κήπο όλα ήταν έτοιμα. Είχε στηθεί μπουφές με φαγητά και πορτοκαλάδες, μπαλόνια είχαν φουσκωθεί, παιχνίδια εδώ και εκεί περίμεναν τους μικρούς συμμαθητές και φίλους του εορτάζοντα, του μικρού Glenn.

Ο Glenn ξύπνησε χαρούμενος και από νωρίς το πρωί ρωτούσε την 25χρονη μητέρα του: «μαμά ήρθε η ώρα για το πάρτυ μου;» Και στις 12.00 η ώρα έφτασε. Εκείνοι που δεν έφτασαν ήταν οι 16 συμμαθητές του μικρούλη. Κανείς? Ψυχή δεν εμφανίσθηκε. Προφανώς οι γονείς τους δεν ήθελαν να πάνε τα παιδιά τους στο πάρτυ ενός αυτιστικού παιδιού?

Η χαρά του Glenn, έγινε μαύρο σύννεφο που του πλάκωσε την ψυχούλα. Δεν έκλαιγε με λυγμούς. Απλά κάθισε σε ένα ξύλινο αλογάκι στην άκρη του κήπου και έκλαιγε βουβά? Η μητέρα του, Ashlee Buratti δεν άντεξε. Μπήκε στο σπίτι, άνοιξε το facebook και τη σελίδα της πόλης Osceola στη Φλόριντα που έμενε και άρχισε να γράφει και να καυτηριάζει το γεγονός.

Η ιστοσελίδα της πόλης της αριθμεί 10.000 μέλη, όσα και οι κάτοικοι της. Η Ashlee έγραψε: «Ξέρω, ότι αυτό που γράφω είναι ίσως ανόητο, για να σας απασχολήσει, αλλά η καρδιά μου ραγίζει για τον γιο μου. Κάλεσε όλη την τάξη του, 16 παιδιά για τα γενέθλιά του σήμερα. Κανένα παιδί δεν ήρθε.»

Μέσα σε λίγα λεπτά οι άγνωστες μανάδες που είδαν τη δημοσίευση ετοίμασαν τα παιδιά τους για να πάνε εκείνα στο πάρτυ που οι 16 συμμαθητές, αγνόησαν. Σε λιγότερο από 90 λεπτά μια ολόκληρη πόλη, είχε κινητοποιηθεί για να δώσει λίγο χαμόγελο στον μικρούλη Glenn. Τη δημοσίευση είδε και ο σερίφης της πόλης που έδωσε αμέσως εντολή προς όλες τις μονάδες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής να κατευθυνθούν προς το σπίτι του Glenn. Έδωσε επίσης εντολή να απογειωθεί το ελικόπτερο της αστυνομίας και να πάει επάνω από το οίκημα. Η «επιχείρηση πάρτυ» έπαιρνε σάρκα και οστά. Για το χαμόγελο ενός 6χρονου αυτιστικού παιδιού που οι συμμαθητές του αγνόησαν επιδεικτικά.

Η αυλή γέμισε περιπολικά, πυροσβεστικά και μοτοσικλέτες, με ανοιχτούς του φάρους και τις σειρήνες. Ένα ελικόπτερο πετούσε χαμηλά και οι πιλότοι χαιρετούσαν τον μικρό Glenn, ενώ 40 άγνωστα παιδάκια και 30 ενήλικες εμφανίσθηκαν στην οικία των Buratti. Τα ματάκια του 6χρονου άνοιξαν. Έπαψαν να είναι κόκκινα από το κλάμα. Ένα λαμπερό χαμόγελο εμφανίσθηκε στο πρόσωπο του?

glen2.jpg
glen3.jpg
glen5.jpg
glen7.jpg

Αφήστε μια απάντηση